Beoordelingen van Ocean Sushi Amsterdam

Recente recensies van Ocean Sushi Amsterdam

5 sterren na 274 reviews

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd! En ze houden rekening met vegans!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eén van de lekkerste sushi's die ik ooit gegeten heb. En wat een keuze! Wat een beetje jammer was is dat de Yakitori die we erbij besteld hadden bijna koud was.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de zalm was voor de eerste keer heel slecht terwijl jullie jaren mijn favoriete sushi-restaurant zijn. Er zaten namelijk niet door te kauwen vliesjes in wat de pret heeft bederft.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals gewoonlijk. Al meerdere keren hier besteld

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk :)

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en rijkelijk gevulde sushirollen! Chapeau!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent sushi, very fresh. Delivery took some time, but it was also a big order. We got some extra rolls because of the lateness and that was a nice touch.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

constante en goede kwaliteit, redelijk geprijsd , hoewel ik hoop dat de sashimiporties niet kleiner worden ;-)

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de handrolls zijn mijn favoriet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was er super snel voor een zaterdag en weer heerlijk als altijd. Crunchy chicken is een echte aanrader! Thanks again!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt 1h35m voor bestelling was bezorgd

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en een lust voor het oog. Vriendelijk en snel.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dwars door de sneeuw en binnen drie kwartier, top bezorging. Sushi lekker vers en goed gevuld.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was super lekker en snel bezorgd

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keuze aan vegetarische sushi, altijd lekker en vers. De bezorging is snel en de bezorgers zijn heel vriendelijk, bij afhalen ook altijd vriendelijk en snel geholpen. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte weer geweldig! We bestellen hier wekelijks. Wat ons opvalt is dat we bij de laatste bestellingen iedere keer iets extra's ontvangen, zoals kleine loempia's en de laatste keer 3 extra sushi rolls... Is dit bewust gedaan? In ieder geval bedankt hiervoor.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hmmm PERFECTE sushi! De bezorger was niet echt blij ofzo maar ja, dat snap ik wel als je een slechte dag hebt ofzo, maar dank je wel weer voor een heerlijke ervaring

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knapperige gefrituurde garnalengyoza waar ik ze enkel gestoomd gewend was. Lekker. De zwarte zeewiersalade mag wat meer spike. De insideout kan iets steviger. Al met al erg lekker gegeten.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, handrolls zijn onovertroffen. Vis is van goede kwaliteit en ze zijn niet zuinig. Bezorging was supervlot.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker eten met een prima service

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik hou ervan als het eten met handschoenen worden bereid, dat is hygienisch en nodig met rauwe producten

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker, maar weer zijn de wensen niet doorgekomen (zalm in plaats van garnaal bij de menu 2).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke handrollen en kreeg zelfs 1 gratis bij het ophalen .. zeker een aanrader!

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, vriendelijke mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles prima en lekker.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals altijd prima en lekker,voor al de handrolls.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, zoals altijd, maar werk jammer dan mijn notitie niet gelezen was. (Graag zalm i.p.v. garnaal bij de menu.)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig! heerlijk sushi Top service! Ga zo door

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Ocean Sushi, dank jullie wel voor de twee blikjes Ice tea. Jullie zijn de afspraak nagekomen...?

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit en levering. Gewoon TOP!!!

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang dit keer (50 min na bestelling dat het bezorgd werd). Weet niet waar het aan lag, maar normaal zijn jullie super snel!

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Satisfied again

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

i was very ill from the sushi. i think you should reimburse me.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Excellent service and delicious food

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ocean is ons vaste adres, wegens goede en vriendelijke bezorging en prima kwaliteit. Bij deze bestelling was de tonijn droog en verkleurd en de zalm wat bleek. Jammer.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd weer zeer te tevreden met de heerlijke, verse sushi van deze zaak! Persoonlijke wensen worden ook altijd opgevolgd, en de levering komt altijd op tijd!

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service, sushi was prima

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste udon noedels en ook nog eens gloeiend heet geleverd!

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel OK. rijst was korrelig. volgens en viel haast uit elkaar als je erop drukt

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, wel bijna een uur gewacht op levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds de beste in Amsterdam! Twee dagen achter elkaar besteld! Hihihi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar, en zoals altijd heerlijk. Ruime porties vergeleken bij andere sushi restaurants. Aanrader.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd. we miste 1- MAKI AVOCADO 3 ST

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellente sushi

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten erg goed. De bezorging ook, snel en aardige bezorgers. Mijn enige klacht is dat het minimum bedrag te besteden bij bezorgen bijna verdubbeld is, van Euro 12,00 naar Euro 20,00. Ik bestel altijd maar voor een persoon... en Euro 20,00 per maaltijd 4 - 5 keer per week, is veel...

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging!

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel soms iedere dag, na een lange dag geen tijd om te koken, middags al groente in salade gegeten. Soms bestellen we ook voor de zaak. Ik heb tot nu toe waarschijnlijk 15 bestellingen gedaan. Ik vind het eten heerlijk, en vers. Ik neem meestal inside out tempura, sushi zalm, nigri zalm, handroll zalm, allemaal perfect. De bezorging is altijd stipt op tijd, en, niet onbelangrijk, respectvol qua attitude van de jongens. Dank.

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima en altijd op tijd en vriendelijk bezorgd.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed te eten! Enorm vers, we gaan hier zeker nog vaker bestellen!

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super goed! Heerlijk eten en mooi optijd bezorgd!

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed, maar lekker

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, snelle bezorging. Ik bestel zowel zakelijk als privé zeker 2 x per week van Ocean Sushi Amsterdam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi in town!

, 19-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great service

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam belachelijk laat. Normaal duurt het 15 min, hoogstens 30 min dat er bezorging komt maar dit keer was het ongeveer een uur. Qua de grootte van de order kan ik het begrijpen maar ik heb hiervoor ook grote orders besteld. Desalniettemin, het eten was P E R F E C T I E. Qua prijs en kwaliteitverhouding heeft Ocean Sushi de lekkerste handrolls (temaki sake met name) die trouwens voller van smaak en grootte zijn vergeleken bij andere take-out plaatsen en zelfs All You Can Eat restaurants. Ocean Sushi blijft voor deze redenen mijn favorietste sushi take-out plek in Amsterdam. Ik ben dolgraag benieuwd naar het geheime recept van deze handrolls want het is gewoon bizarre hoe voller ze van smaak zijn vergeleken met andere handrolls of zelfs de handrolls die ik zelf heb proberen te maken.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede sushi en warme gerechten, op tijd bezorgd top!

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijkbaar was de toelichting niet gelezen. Ik vroeg om zalm i.p.v. . Garnaal nigiri.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd SUPER GOED! Heerlijk eten! Mooi optijd bezorgt! Top sushi

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always fast and delicious! My go-to for sushi in Bos en Lommer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi vandaag! De rijst was goddelijk.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben sushi lunch voor 16 mensen besteld en iedereen was blij met hun keuzes. Bezorgen was op tijd. Wij gaan zeker weer bij Ocean Sushi bestellen!

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was geen wasabi bij Verder goed zoals gewend

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen meestal vegetarische sushi en dat is altijd heerlijk! Mijn favoriet zijn de inside-out-rolls.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen vaak bij Ocean Sushi. Altijd goede kwaliteit en zeer smaakvol. Eten nog goed warm. Bezorging op tijd en super vriendelijk. Kan Ocean Sushi bij iedereen aanraden.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi, snelle bezorging! Ideaal als je de bank een keer niet af wilt komen.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon heerlijk

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was verrukkelijk! En precies optijd bezorgd super.

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten Ik bestel wekelijks

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heeeerlijk goed gevulde sushi met verse ingredienten. Top :)

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeeeeeeerlijk zo als ik gewend ben van jullie!! Ga zooo door groetjes een tevreden klant

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, zoals altijd. Duurde wel iets langer, maar was een grote bestelling.

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat aan de late kant, maar de sushi was heerlijk! Ik ga vaker bestellen hier :)

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker!

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! De sushi is vers en lekker! De bezorging perfect op tijd:) en met wensen kunnen ze rekening houden. Het personeel is super vriendelijk! oceansushi is de aanrader voor iedereen!

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi !

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi! en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

geweldig lekker op tijd, en warm wat warm moest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd. Snelle bezorging ook! Helaas wel de sojasaus vergeten maar gelukkig had ik die nog in huis!

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was superlekker! Het was ook ruim op tijd. Maar er miste een gerechtje. (Gyoza)

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- besteld tijdens de lunch en sushi was vers - conform afspraak binnen 45 min geleverd In de rijst wordt geen alcohol verwerkt, dit nagevraagd.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ocean Sushi is en blijft mijn favoriete sushi take out. Prijs-smaak verhouding is excellent, en ze bezorgen altijd binnen de afgesproken -- tenminste, dat is dus ver zo geweest. Super tevreden en een super aanrader.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi in Amsterdam die ik tot nu toe heb besteld. Zachte verse zalm en niet zuinig :) Bezorging was een beetje aan de lange kant, maar zolang het geen uur duurt vind ik dat nooit zo'n probleem. Top!

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 27-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat kip wok geen kip was.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd top! Onze favoriet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great as usual!

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4* voor een goede kwaliteit en een keurige bezorging.

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

The best handroll salmone in amsterdam

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers en snelle bezorging!

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mijn verjaardagsfeestje had ik sushi besteld. Het kwam precies op tijd, mooi opgemaakt op schalen. Aanrader!

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke sushi!

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Staff is nice and sushi is good

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, heerlijke sushi waar rekening met individuele wensen gehouden werd:)

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk vers. Ondanks dat we in het centrum wonen en veel keuze hebben blijven we hier bestellen!!

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vaak bij Ocean Sushi besteld. Één keer een late bezorging gehad, waarbij ze het snel goed hadden gemaakt door een blikje frisdrank en/of extra sushi er bij te geven. En bij de volgende bestelling hebben ze rekening gehouden met wat ik dus eerder heb meegemaakt en weer wat extra's meegegeven. Dat is voor mij "de klant tevreden houden". Heel vriendelijk aan de telefoon en de bezorgers zijn ook heel klantvriendelijk. De wok was geweldig en de sushi's ook lekker!!!. Wanneer ik trek heb in sushi zijn zij wel de eerste die bij mij gedachten opkomt!

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok is niet aan te raden sushi avocado was lekker

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snelle bezorging!

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers sushi die bezorgt wordt op kantoor. Iedereen tevreden en nog extra loempias daarbij!

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Vaste klant bij ocean sushi de beste salmon roll van heel nederland

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It might have been the fact that I order just a few minutes before closing hour, but the edamame and especially the eel don weren't really great. Also packing into aluminum packaging didn't helped either, as the rice seemed to have taken on a metallic taste. :( The feel itself was okay, just the fact that a lemon was lying directly beneath it instead of a lime wedge was a bad decision. The Gyoza though was great.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker. Altijd vriendelijk en op tijd.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na wel 20 verschillende sushi-zaken geprobeerd te hebben vind ik dit veruit de beste! De sushi is rijkelijk gevuld en altijd super vers. Dit zijn, in tegenstelling tot de meeste zaken, Japanners! En je proeft dat ze weten wat ze doen. Bezorgers zijn netjes, service is goed en de bezorgduur is altijd tussen de 20 en 45 minuten. Ik bestel nooit meer ergens anders. Ocean sushi you're my best friend!! Arigato!

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd bij Ocean Sushi,snelle levertijd en lekkere sushi. De extra opmerkingen worden ook altijd meegenomen ( extra gember of geen zout ergens over heen doen).

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en een snelle levering!

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was een bak met rijst en vlees/vis op stokjes. Volgens mij hoort dat niet bij de familiemenu sushi. Het was ook niet lekker (een gedeelte van de vis was duidelijk bedorven. :-( Maar zoals gebruikelijk was de sushi heerlijk!

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlot bezorgd en ontzettend lekker!

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Love the handrolls!

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben slechtziend, kon boven niet invullen. Ben zeer tevreden.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rund was droog, rest was goed

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en snelle bezorging!

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en heerlijk! Ik bestel meerdere keren per maand en ik ben nog nooit teleur gesteld.

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemiddeld 1x per week bestel ik hier sushi. Simpelweg omdat het erg lekkere sushi is met vooral een verrukkelijke handroll. Altijd goede kwaliteit, helaas was deze vandaag een stuk minder. Hopelijk blijft het bij der ene keer en is het vanaf volgende keren weer zo perfect als alle voorgaande keren!

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen al jaren bij jullie,we zijn altijd tevreden over alles,helaas deze keer 1 klacht en dat was een haar in ons eten. Voor de rest was de rest weer echt top.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en een goede prijs

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yakitori menu was (spies kip, tonijn, zalm, beef) was taai; overig sushi menu's wel lekker!

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thx voor de extra handroll

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, alleen men heeft geen rekening gehouden met onze persoonlijke wensen. Bezorging binnen 30min. Dat was fijn.

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, veel keus, alles vers en warm geleverd! Bezorging prima, snel genoeg en netjes boven afgeleverd! In combinatie met de prijs prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi. Op tijd bezorgd.

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijjk en lekker vers. Een onderdeel van de bestelling was niet geleverd, maar dit werd na een telefoontje heel snel alsnog gebracht. Wij zullen hier zeker blijven bestellen!

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit als van ouds Lekkere smaak, warm en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de heerlijke sushi. De bezorging krijgt 4 sterren omdat hij/zij een kwartier later dan aangekondigd kwam. Al met al zullen we zeker vaker gebruik maken van Ocean Sushi Amsterdam.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, lekker, vers. Geen poeha.

, 08-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top service en kwaliteit. Aanrader.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushipakket voor twee. Goede portie, smaakvol, vers, vriendelijke bezorging. Helemaal goed dus.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ordered sushi for 11 people on Friday for lunch. The order was here promptly and was correct. The food was good and everyone enjoyed it. We will be ordering from Ocean Sushi again!

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger. Sushi was heerlijk.

, 09-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit sushi is goed. Alleen jammer dat jullie niet om 12 uur al bezorgen.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi 7,5. voor 9 euro udon met extra tauge, peultjes en riundvlees voor 9 euro besteld : 4. Echt het geld niet waard. Gewone noodles met groente voor 5 euro is wel een goede deal. al het eten was smakelijk, lekker maar niet fantastisch. Prima voro een avondje met familie op de bank. Jammer dat er geen gewone maki met ebi tempura op het menu staat.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, beetje last van mijn darmen vlot erna..

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor!

, 11-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivered 15 minutes later than the expected delivery time, but delicious as usual. Thank you!

, 10-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke sushi. Snelle bezorging!

, 10-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede sushi, we bestellen altijd vegetarisch. Levering was snel, op een woensdag avond.

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, een aanrader

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was delivered 5 minutes earlier than expected!

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen al tijden bij ocean sushi en het is altijd heerlijk!

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd bij Ocean sushi. Met name de handrolls zijn echt top; goed gevuld! En de Springrolls garnaal/krab ook een aanrader. Bezorging verloopt altijd goed. Ga zo door!

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste en meest betaalbare sushi van heel Amsterdam!!! Echt verslavend. En hele vriendelijke mensen die er werken...

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten voor een prima prijs.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, heerlijk vers, perfect van smaak, op de minuut nauwkeurig bezorgd. Aanrader!!

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijke sushi en deze keer netjes op tijd bezorgd. Top!

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Took 1 hour 15 minutes to arrive! Overall too salty

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi elke keer weer! Veel lekkerder dan Sumo! Ik vroeg om een handdrol met zeewier erin en dat hebben ze speciaal voor mij gedaan. Top sushi

, 13-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, vers en rijk gevuld.

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De misosoep was gelekt en voor de helft. De rijst was niet lekker en de vis in de maki en nigri waren niet heel vers. De spicy tuna maki hebben we zelfs uitgespuugd, omdat het zo vies was. De sashimi was top. Heel jammer, want we bestellen vaker en dat was altijd erg goed. Voorlopig ga ik even niet bestellen.

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Ocean Sushi, Wederom was de sushi weer om van te smullen. Echter was de bezorging ook deze keer weer een kwartier te laat. Ik wil jullie benadrukken dat dit ten koste gaat van mijn pauze en tijd om te kunnen eten. Bij een derde keer dat de bezorging zo laat is stap ik over naar een restaurant dat wél op tijd levert.

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en we kregen er ook nog gratis wat sushi bij. Top!

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse sush en prima online te bestellen en op tijd klaar dus smullen maar!

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling moest om 16:00 uur arriveren. Was helaas een kwartier te laat gebracht. I.v.m. eetpauze op werk was dit een zeer vervelende ervaring.

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk als altijd, alleen moesten we deze keer bijna een uur wachten op de overigens als altijd correcte bestelling. Onderbezet door vakantie?

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. De sushi was goed en rijkelijk gevuld. Bezorging was top!

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was op zich te doen maar ik werd er niet enthousiast van. De rijst was erg plakkerig en zwaar terwijl deze luchtig hoort te zijn. Moet wel zeggen dat per sushi verschilde. Al met al voor een afhaalmaaltijd goed genoegi

, 29-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was goed te eten. Al was het wel een beetje prijzig, maar verder prima in orde. Het bezorging was ook redelijk betijds!

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestel al tijden bij Ocean, maar het wordt allemaal wat "minder". Iets minder vers, iets minder veel vis. en vandaag was het een warme dag, maar de sushi had te lang in de bezorging-traject gezeten, was echt lauw.

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet goed. Sashimi was pezig.

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, op tijd bezorgd en in goede orde ontvangen. Niks op aan te merken!

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en superlekker!

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect gegaan. en Lekker warm en heel erg lekker Tot de Volgende keer :-) Vr Groet Matin

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It took an hour for our food to be ready. My boyfriend had to go pick it up because we were going to be late for an appointment. Perhaps somewhere it can say what the approximate delivery time will be if it's more than 30 minutes.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De site moet nog steeds aan gepast worden. pinbetaling is mogelijk maar staat er niet bij. Er kan pas besteld worden als je aan klikt contant aan de deur betaling . opmerking pinbetaling wordt weer niet gelezen. Ik heb een vergissing gemaakt die is keurig gecorrigeerd

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect!

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties. Veel vis en ander lekkers in de handrolls. Edame boontjes precies goed. Wel iets te veel rijst in de nigiri. Zeker niet te weinig vis vergeleken met andere plekken maar qua verhouding een te grote compakte hap rijst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food, great service! I order from here all the time.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi altijd heerlijk,niks over te klagen,echt super,kwaliteit is echt goed en vers. Bezorging deze keer niet tevreden over. Normaal altijd heel erg op tijd en nu hebben we gewoon 1 uur en 45 min moeten wachten op ons eten. Niet even een telefoontje gehad dat het laat werd,erg jammer. Contact opnemen mag via email: 19schorpioen82@gmail.com

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurige bezorger, mooi op tijd, we hebben erg lekker gegeten!

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is optimaal vers goed verpakt en wat warm moest lekker warm. Bezorging was 15 minuten te laat is aanvaatbaar maar de vraag wordt gelijk gesteld is de koerier goed gereden.

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soup te zout. Rund te taai

, 10-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier wel vaker besteld en eten was altijd goed. Dit keer wat minder tevreden. Voor 1 bestelling had ik kip En garnalen besteld maar was het alleen garnalen. De kip ontbrak en hier betaal je ook best voor. En de saus die ik standaard neem is pittig maar dit keer viel dat reuze tegen.

, 10-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en op tijd bezorgd!

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi voor een leuke prijs. Enig commentaar betreft communicatie. Opmerkingen bij een bestelling komen niet verder dan de keuken, dus de bezorger krijgt niet te leven dat hij bij de winkel deur moet afnemen. Er is ook geen pittige om te mailen met Ocean Sushi. Verder niets dan lof.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi voor vegetariers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en garnalen pasteitjes en een vriendelijke bezorging.

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed sushi en altijd tijdig bezorgd. Great sushi and always on time. No order is too big!

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fijn!

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al tijden klant van hun en de hoge kwaliteit is nog steeds even goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Behoorlijk goede sushi voor een gemiddelde prijs. De bezorgtijd was ook in orde.

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! ????????

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon al tijden mijn favoriete bezorgsushi

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

good sushi, fast delivery

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk, goede sushi en fantastische handrolls

, 11-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fantastisch zo als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk. Echt aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd. Zalm was zacht en nori was knapperig. Superlekker en kwaliteit sushi. Alleen de wasabi een beetje apart.

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi snel, loempiaatjes nog warm. Gewoon wat verschillende zaken van het menu geprobeerd, het zag er mooi uit en het was erg lekker.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd hier mijn sushi, maar dit keer smaakte de sushi niet vers. Beetje laat bezorgd. Yakitori zalm zat niet genoeg saus op!

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger is de bier vergeten af te leveren met de bestelling. Ocean Sushi neemt de telefoon niet op en er is geen email adres. Hoe dit dan te melden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik erg tevreden maar deze keer had ik niet helemaal gekregen wat ik had besteld ipv een handroll zalm kreeg ik krab, in mijn wok menu had ik taugé besteld maar die zat er niet in maar wel tofu die ik niet besteld had. Ook zaten er belachelijk veel pinda's in...

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste vegetarische Sushi van de stad!

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd.

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

On time delivery and good service. The sushi is fresh and tasty. Excellent service. They delivery from 12:00 and that's a bonus for work lunches.

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegetarische sushi.

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, snel bezorgd en lekker.

, 05-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm en knapperig wat warm en knapperig moest zijn. De sushi was vers, toppings ruim voldoende en zo smaakte het ook! Voortaan wel graag 2 paar stokjes erbij :-)

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snel bezorgd en altijd lekker!

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, bovengemiddeld goed.

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushirijst is ietsjes zachter. Verder was het ok.

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi en tempura en heel snel bezorgd!

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de weinige Sushi restaurants/bezorgdiensten die écht lekkere vegetarische sushi maakt. De bezorgers zijn ook heel vriendelijk. Echt een aanrader voor vegetariers die graag sushi eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkere, vers bereid en beste Sushi van Amsterdam-West

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, snel gebracht en aardige jongens!

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd bij Ocean Sushi. Heerlijke sushi en een goede service.

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is erg lekker en vers! Ook de wokmenu's zijn goed bevallen.